keuken-renoveren.nl

Keukenrenovatie zonder overlast uw keuken vernieuwen

Wij zorgen er voor dat we niet te veel rommel maken tijdens keukenrenovatie in uw keuken ruimte, we proberen hak en breekwerk tot een minimum te beperken We werken in nauw overleg met u en zorgen ervoor dat u niet onnodig lang overlast heeft van de werkzaamheden. Hetgeen natuurlijk niet wil zeggen dat wij in alle gevallen niet geheel geluidloos kunnen werken

keuken renoveren als nieuw keukendeurtjes voor keuken renovatie op maat

wilt u uw oude keuken renoveren en geen nieuwe keuken kopen ? uw oude bestaande keuken is uitgekeken en aan vervangen toe ? keukenrenovatie is goedkoper dan een nieuwe keuken kopen !! Omdat er gebruik gemaakt wordt van de bestaande keuken is keuken renovatie goedkoper en voordeliger dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken. Dit is echter niet altijd de reden waarom mensen kiezen voor het renoveren van hun bestaande keuken. Een achterliggende gedachte kan ook zijn dat de indeling van de keuken heel goed bevalt, maar de kleur of de stijl van de deurtjes inmiddels niet meer past bij het veranderde interieur. Voor zulke situaties is keukenrenovatie een ideale oplossing!

keukenrenovatie is het alternatief voor vernieuwen van uw oude keuken

keuken renovatie met nieuwe keukendeurtjes en keukenkasten is voordeliger dan nieuwe keuken kopen. Uw bestaande keuken wordt volledig aangepast naar uw persoonlijke keuken wensen. zoals veranderen van normale keuken naar een hoogglans keuken of van een eiken keuken naar een moderne keuken met nieuwe keukenfronten.Keuken-Renoveren.nl kan alle keukens renoveren en aanpassen van uw oude keuken ongeacht het merk en maat uitvoeringen van keuken deurtjes, carrousel kast, apothekerskast, keukenkastjes, keuken panelen, keukenfronten keukenlade, plinten, kranslijsten, lichtlijsten, achterwanden, werkbladen, meubel kastdeuren, badkamer kasten, HPL keuken werkbladen, enz..

keukenrenovatie vragen ?

Kan ik ook alleen nieuwe keukendeurtjes bestellen? Ja Zeker, U kunt bij ons alle materialen t.v. de renovatie van uw keuken los bestellen. Of het nou om een keukenlade gaat of nieuwe keuken scharnier voor uw bestaande keuken of voor een nieuwe complete keuken. Monteren jullie ook de keukendeurtjes of moeten we dat zelf doen? Wat u zelf wilt: wij kunnen voor u monteren, u mag het ook zelf (laten) doen.

voor meer >>

kosten keukenrenoveren

Nieuwe keukendeurtjes zijn voordeliger dan u zou verwachten. Voor een hoek keuken van 2×3 meter bijvoorbeeld bent u gemiddeld aan keukenkast deurtjes zo’n €.950.- euro kwijt. Wij leveren voor alle meubelkasten en voor badmeubels kastdeuren en keukendeurtjes voor alle keukenkasten in elke gewenste maat

voor meer >>

Vraag een keukenrenovatie offerte

Wanneer u het afspraak formulier invult nemen wij contact met u op. Wij zijn u van dienst bij het renoveren en plaatsen van een keuken, maar ook bij stellen en vernieuwen van keukens door het vervangen van keukenkasten, keukenbladen, keukenlades en keukendeurtjes !

voor meer >>

Renovatie kastdeuren Kledingkasten inbouwkasten

Misschien heb je wel een bestaande kast en de kleur niet je smaak meer is. Zoek je een kledingkast of schuifdeur kast of een inloopkast?. Wij vernieuwen en vervangen kasten en deuren van bestaande Boekenkasten, Draai- en vouwdeur kasten, Hoekkasten, Inloopkasten, Inbouwkasten, Kledingkasten, Schuifdeuren naar uw wens. kasten kunnen gerenoveerd worden. Indien de deuren een rechte vorm hebben.

voor meer >>

Beoordelingen klanten

keuken frontjes hoogglans wit in Utrecht

Geplaatst door Ozp op 25 jun. ’15 | 6,5 jaar actief op Marktplaats

vorige maand 24 fronten besteld voor onze keuken, om deze keuken van een beige klassieke look om te laten zetten naar een hoogglans wit keuken. de frontjes werden netjes op tijd en gesealed geleverd. de scharniergaten voor een meerprijs door dhr. Karatas laten doen. alles was prima, behalve 2 frontjes. 1 waarvan scharniergat op verkeerde plek was gezet en ander die was (10mm) te lang (kan gebeuren). kosteloos opnieuw besteld door keukes4u en 3 weken later geleverd. komt afspraken na, goede after-service tot nu toe.
ik heb de fronten er zelf opgezet. kreeg handige tips van dhr.Karatas en een malletje voor mijn ikea-grepen die ik ook nieuw had gekocht. Ziet er prachtig uit. al veel complimenten gekregen. aanrader!

Keukendeurtjes vervangen in Stad aan het Haringvliet

Geplaatst door Tessa op 04 juni ’18 | 12 jaar actief op Marktplaats

Wij kunnen de heer Karatas voor 100% aanbevelen ! Heeft op Koningsdag alle keukendeurtjes vervangen en alles ziet er weer super uit. Ook de voorafgaande afspraak voor het nemen van de maten werd heel goed en nauwkeurig uitgevoerd.Bij de levering klopte dus ook alles en wij zijn zeer tevreden. Dit is nog eens een echte vakman. Nogmaals bedankt.

Keukenrenovatie in Rotterdam-Beverwaard

Geplaatst door MCS op 16 mei ’28| 7 jaar actief op Marktplaats

Op 28 april heeft Mehmet mijn keukenfronten vervangen. Wij zijn bijzonder tevreden over het vakkundige werk wat Mehmet Karatas bij ons geleverd heeft. Dhr Karatas heeft ons hierbij een zeer goed advies gegeven. Alle gemaakte afspraken zijn perfect op tijd nagekomen en dankzij zijn werkervaring was de klus zeer voorspoedig geklaard voor een voordelige prijs! Wij bevelen dan ook iedereen de bijzonder prettige omgang, professionaliteit, keurige en snelle werkwijze, prachtige materialen en goede adviezen van Dhr Karatas aan!! Hij heeft ook veel gevoel voor Humor,heb ontzettend leuke dag met hem doorgebracht. Dank je wel Mehmet. gr. Moenie

Keukenrenovatie in Hoek van Holland

Geplaatst door Diana van G op 18 mei ’18| 7,5 jaar actief op Marktplaats

Op 28 mei heeft dhr. Karatas onze keuken gerenoveerd. Alle kastdeurtjes en ladefrontjes zijn vervangen en op de plaats waar onze vaatwasser stond is een kastje gemaakt. Ook heeft dhr. Karatas onze kraan vakkundig vervangen, ondanks dat wij niet de juiste onderdelen in huis bleken te hebben.Toen wij belden voor een offerte, kwam dhr. Karatas dezelfde dag nog langs. Alles werd vakkundig opgemeten en zoals afgesproken, werd 4 weken later alles geplaatst. Voor een hele nette prijs kan onze keuken er weer jaren tegenaan. Deze man is duidelijk trots op het werk dat hij aflevert en dat mag hij zéker zijn! Bovendien is hij prettig in de omgang. Een aanrader!!.

Keuken renovatie in beuningen

Hendriks 18 mar. ’18 Gekocht: Keuken renovatie

Mehmet is ook bij ons in beuningen (gld) geweest. In één dag heeft mehmet alle deurtjes en frontjes vervangen en omdat wij zelf nog vlug eea aangepast hadden pasten een paar stukken niet meer helemaal. Dat heeft mehmet perfect opgelost. Keurig werk. Vakman.

keuken frontjes hoogglans wit in Utrecht

Geplaatst door Ozp op 25 jun. ’15 | 6,5 jaar actief op Marktplaats

vorige maand 24 fronten besteld voor onze keuken, om deze keuken van een beige klassieke look om te laten zetten naar een hoogglans wit keuken. de frontjes werden netjes op tijd en gesealed geleverd. de scharniergaten voor een meerprijs door dhr. Karatas laten doen. alles was prima, behalve 2 frontjes. 1 waarvan scharniergat op verkeerde plek was gezet en ander die was (10mm) te lang (kan gebeuren). kosteloos opnieuw besteld door keukes4u en 3 weken later geleverd. komt afspraken na, goede after-service tot nu toe.
ik heb de fronten er zelf opgezet. kreeg handige tips van dhr.Karatas en een malletje voor mijn ikea-grepen die ik ook nieuw had gekocht. Ziet er prachtig uit. al veel complimenten gekregen. aanrader!

keuken renovatie in oudenbosch / spijkenisse

Geplaatst door takkie op 08 jun.’15 | 10 jaar actief op Marktplaats

Een echte vakman die woord bij daad voegt maar lof voor deze man. Komt al zijn afspraken na en levert keurig werk af. Wij hebben voor weinig geld een “nieuwe keuken”, zeer blij met het resultaat. Heeft tevens bij mijn ouders de keuken opgeknapt die ook zeer tevreden zijn. Bekijkt rustig de situatie en komt zelf met mogelijkheden. Probeert mee te denken zodat de kosten zoveel mogelijk beperkt blijven.

Nieuwe keukenfronten gemonteerd in Krimpen aan den IJssel

Geplaatst door Annetom op 25 apr.’15 | 6½ jaar actief op Marktplaats

Afgelopen dinsdag nieuwe keukendeurtjes laten maken en monteren.Deze man doet echt zijn best voor je en denkt met je mee .Ben erg blij met het resultaat Een echte aanrader!

keukenrenovatie in blaricum

Geplaatst door lexcalis op 16 apr.’15 | 4 maanden actief op Marktplaats

Deze week heeft de heer Karatas mijn drukke landelijke keuken omgetoverd in een supermoderne witte hoogglans keuken.De heer Karatas is een echte vakman die al zijn afspraken nakomt.De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.daarom kan ik de heer Karatas met zijn bedrijf keuken-renoveren.nl van harte aanbevelen. fam. Calis blaricum.

keuken renovatie in Amsterdam

Geplaatst door kristinevp op 02 apr.’15 | 7 jaar actief op Marktplaats

De heer Karatas heeft deze week mijn keuken gerenoveerd door de kastdeuren te vervangen + plaatsen nieuwe kraan. De kwaliteit van de kastdeuren is werkelijk ongelofelijk goed. Niet te vergelijken met standaard goedkopere mdf deuren! Verder is de heer Karatas een echte vakman, en hij stopt niet tot het echt perfect is afgemeten en geplaatst. Hij werkt door tot het af is, volledig geconcentreerd. Hij is enorm professioneel, secuur en betrouwbaar. Ik vertrouw hem ook volledig. Ik raad iedereen zijn diensten aan. En mijn warrdering is echt 10/10. Dank u!

Keuken renoveren in Pijnacker

Geplaatst door Richard op 19 mrt.’15 | 7 jaar actief op Marktplaats

17 nieuwe keuken fronts besteld bij dhr.Karatas.Zeer tevreden over het contact en de kwaliteit van de spullen.

vervanging van keukendeurtjes in Vianen-UT.

Geplaatst door tjacobs47 op 03 mrt. ’15 | 6 maanden actief op Marktplaats

Ik ben zeer tevreden over het plaatsen van nieuwe keukendeurtjes.Deze firma kwam keurig zijn afspraken na. op tijd.Ook werd alles netjes opgeruimd.

renovatie keuken in Pernis

Geplaatst door T.op 27 feb. 15 | 1½ jaar actief op Marktplaats

De afgelopen twee dagen is mijn keuken gerenoveerd door dhr Karatas.Vakkundig en erg secuur ! ben dan ook zeer tevreden met het resultaat !

Keuken renovatie in Hoogvliet

Geplaatst door Robert op 25 jan. ’15 | 8½ jaar actief op Marktplaats

Onze 18 jarige oude keuken laten “boosten” door Dhr.Karatas. resultaat de keuken is als nieuw. Voor het betaalde bedrag kan je bij lange na geen nieuwe keuken kopen. Dhr. Karatas is een vakman pur sang, hij denkt mee met jouw wensen. deze man heeft gouden handjes wat zijn ogen zien voeren zijn handen uit. De gehele keuken in 1 dag als nieuw, het resultaat is verbluffend.Tevens een leuke, spontane en eerlijke man die zijn verplichtingen nakomt. kortom een Aanrader !!!

Keuken renovatie in Hilversum

Geplaatst door sloeserwij op 31 dec.’14 | 8 maanden actief op Marktplaats

Deze week zijn mijn kastdeurtjes van de keuken gerenoveerd door dhr Karatas, alles helemaal naar onze zin, hij werkt netjes en voor de prijs hoef je het niet te laten. Alles ziet er geweldig uit en kan weer jaren mee. Kortom een echte aanrader. Hij is echt een 10 waard

voor meer >>

Keuken renovatie Werkgebied en Omgeving:

Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Utrecht, Breda, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Tilburg, Den Boss, Oss, Nijmegen, Amsterdam, Zeeland, Leiden, Almere, Amersfoort, Zoetermeer, Westland, Hilversum, Spijkenisse, Amstelveen, Roosendaal, Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Zeist, Middelburg, Bergen op Zoom, Soest, Leidschendam, Voorburg, Schiedam, Eindhoven.En omgeving